Суспільство

"Через мову я не буду більшим чи меншим українцем", - Кім про використання російської мови

Мова є механізмом, за допомогою якого можна працювати і по психіці російських військових

Цей материал також доступний

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім не вважає проблемою спілкування російською мовою, бо мова є механізмом, за допомогою якого можна працювати по психіці російських військових.

Свою думку він висловив в інтерв’ю DW.

Відповідаючи на питання журналістки про те, чи змінив голова ОВА свою позицію стосовно спілкування російською мовою, Віталій Кім відповів, що не бачить в цьому проблеми, адже може вільно спілкуватись декількома мовами однаково.

«Я розмовляв російською мовою, тому що так було зручніше для нашого регіону. Це було зрозуміло для росіян, тому що ми працювали і по психіці росіян теж, ми атакували їх. Тому це було потрібно. Українську мову я знаю зі школи, в мене була чудова вчителька Валентина Володимирівна. Коли я знаю 2-3 мови приблизно однаково, то мені байдуже, якої мовою розмовляти, тому я не бачу в цьому проблеми. Через мову я не буду більшим чи меншим українцем. Це особиста моя думка», – сказав Віталій Кім.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Только многие упоротые граждане сколько уже скандалов устроили с этим языком , слушаением русских песен и многое другое , что связано с российским !!!!
    А вы кимушка сидите на гос службе и обязаны говорить исключительно на родном языке страны , а не говорить , что проблем не видит в этом !!!!!!! Сел в кресло , вперёд на мове , нравится тебе это или не видишь в этом проблемы !!!!!!

    1. Дебіли чи вороги ігнорують державну мову ! Кім держслужбовець, його слід вигнати !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button