Суспільство

Від миколаївців залежить підготовка до наступного опалювального сезону, - обленерго

З цієї суми 96 мільйонів - борг за опалювальний період 2022-2023 років, решта - борги минулих років

Цей материал також доступний

Станом на кінець травня 2023 року борг миколаївців за послуги з постачання теплової енергії складає понад 282 млн грн, про що повідомляє пресслужба “Миколаївоблтеплоенерго”.  З цієї суми 96 мільйонів – борг за опалювальний період 2022-2023 років, решта – борги минулих років.

Як додали на підприємстві, оскільки оплати споживачів – єдине джерело доходу для підприємства, від розрахунків мешканців міста напряму залежить підготовка до наступного опалювального сезону. Кошти необхідні, насамперед, для розрахунків за енергоносії, закупівлю необхідних матеріалів та устаткування, ведення ремонтної кампанії тощо.

“Зі свого боку ми робимо все можливе, щоб наступний опалювальний сезон в умовах війни почався вчасно та усі містяни були з теплом, проте нам надважливо, аби наші споживачі розраховувалися за отримані послуги, а підприємство й надалі якісно готувало мережі та устаткування до роботи у зимовий період. Тож закликаємо й надалі здійснювати посильні розрахунки”, – зауважує директор ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” Микола Логвінов.

Підприємство пропонує споживачам на вигідних умовах укладання договору реструктуризації, аби не накопичувати борги за минулі опалювальні періоди.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button