Суспільство

Вони билися за Бахмут: Україна повернула з російського полону 106 воїнів

Це воїни 8 офіцерів та 98 солдат і сержантів.

Цей материал також доступний

У четвер, 25 травня, в Україну повернули 106 військових з Бахмутського напрямку, про що повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

“Ми повертаємо додому 106 наших людей Це воїни з Бахмутського напрямку – 8 офіцерів та 98 солдат і сержантів. Вони билися за Бахмут і здійснили подвиг, який не дозволив ворогу наступати далі вглиб нашого Сходу. Кожен з них – герой нашої держави. Серед тих, кого повертаємо з полону, чимало вважалися безвісти зниклими. Рідні цих людей пройшли складний етап”, – зазначив він.

За його словами, Координаційний штаб з питань поводження із військовополоненими, команда Офісу президента виконують завдання голови держави якомога швидше повернути всіх додому.

“Володимир Зеленський окреслив цю задачу як одну з ключових. Наш справжній дім там, де про нас думають. Україна, яку ми будуємо всі разом – це місце, де людина, громадянин, є найвищою цінністю. Країна, в якій думають про людей. Наше суспільство мислить саме такими категоріями. Всі наші люди будуть вдома. Працюємо над цим далі. І кожен обмін робить нас на крок ближчими до цієї мети”, – додав Єрмак.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button