Політика

"Дуже хочу, щоб були вибори, оскільки вони можливі після завершення військового стану", - Кім

Сам він до виборів не готується

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської обласної війської адміністрації Віталій Кім дуже хоче, щоб були вибори, адже, згідно закону, вони будуть після завершення військового стану. Про це він заявив під час брифінгу.

“Дуже хочу, щоб були вибори, оскільки вони можливі після завершення військового стану. Тому чим швидше будуть вибори, тим швидше буде наша перемога”, – зазначив голова обласної військової адміністрації.

При цьому він вказав, що не знає, хто буде йти в мери від “Слуг народу”, “може це буде Сєнкевич”. Потім він додав, що пожартував стосовно діючого мера та його можливого балотування від партії влади, адже “він (Сєнкевич – прим.) незалежна людина”.

“Я не знаю. Я ж жартую. Ми не проговорювали це питання. Що стосується виборів і наскільки я відчуваю відповідальність, що готуюся, то ні, я тут є представником президента, працюю в інтересах держави, я найманий працівник. Я виконую всю вертикаль і все для цього роблю, вибори чи не вибори – це не впливає на мою роботу. Але всі завдання, які будуть поставлені, ви ж розумієте, що я все виконаю, тому що наш регіон показав себе у військовий час дуже, дуже достойно, і я цим пишаюсь. Гадаю, що люди по-іншому дивляться зараз на речі, інші пріорітети, інші цінності, і ми зможемо більш прискіпливо, більш акуратно подивитись на всіх кандидатів, щоб просто так не віддавати свій голос, щоб ми могли мати владу на місцях таку, яка буде працювати саме на наш регіон. В мене дуже великі сподівання на ці вибори, які будуть. В томі числі тому, що вони будуть після перемоги”, – сказав Кім.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button