Пригоди

У Галицинівській громаді чоловік під час п'яної сварки вбив знайомого

Йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років

Цей материал також доступний

У вівторок, 23 травня, до відділення поліції №4 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Галицинівської громади про те, що біля місцевого мінімарткету виник конфлікт між двома чоловіка, у ході якого один із учасників отримав смертельне ножове поранення.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області повідомляє, що на місце події оперативно прибули поліцейський офіцер громади, слідчо-оперативна група, оперативники та криміналіст. Перехожі громадяни утримували кривдника та передали його правоохоронцям. Судово-медичний експерт, оглянувши померлого, виявив на його тілі ножове поранення шиї.

Під час слідчих дій поліцейські з’ясували, що 59-річний потерпілий та його 43-річний знайомий разом вживали алкогольні напої. В якусь мить між чоловіками виникла сварка, в ході якої зловмисник завдав ножем удару товаришу.

Від отриманого тілесного ушкодження чоловік помер на місці.

З місця події поліцейські вилучили ніж та направили його на експертне дослідження.

Слідчі затримали 43-річного зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва прокуратури слідчі оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button