ПригодиТема дня

Батько російського пропагандиста Попова, чоловіка Скабєєвої, досі живе в Миколаєві

Він моряк на пенсії, підробляє в буксирній компанії

Цей материал також доступний

Батько російського пропагандиста Євгена Попова, досі проживає у Миколаєві, про що повідомив журналіст Андрій Цаплієнко.

«Еліта» російської журналістики, яка закликає вбивати українців, це не просто військові злочинці. Це повне лайно в людському плані, тому що мотивує російську армію вбивати своїх найближчих родичів. І ось приклад такого огидного високопрофесійного лайна. Євген Попов, депутат держдуми, «муж Скабеєвой», один з ключових персонажів російської інформаційної машини, яка обслуговує агресію. Він має українське коріння. Мати, Євгенія Григорівна Попова, народилась в Ізмаїлі. Зараз в Москві. Батько, Георгій Павлович Попов, і досі живе в Україні. Він моряк на пенсії, підробляє в буксирній компанії, спеціаліст з «судових двигунів». Спочатку жив в Одесі. По якій, за інформаційної підтримки сина, майже кожної ночі прилітає. Зараз живе в Миколаєві. По якому прилітає ще більше», – написав Цаплієко.

За його словами, Георгій Павлович сина-пропагандиста не критикує, але війна явно торкнулась колишнього моряка, про що він й пише синові.

«Никита и Илья сейчас почти не общаются, хотя были всегда дружны… Илья просидел полгода со своей женой в подвале моего дома, пока не уехал в Киев… Я спал у себя в кладовке, т. к. там меньше слышно и не всегда просыпаешься от взрывов. Слава Богу, даже стекла целы пока, боюсь зглазить». Орфографія збережена», – продовжує Цаплієнко.

Микита та Ілля це брати Попова. Після батькових слів – жодних змін в екранній риториці сина.

«Колись я говорив з російським полоненим, в якого під обстрілом в Харкові загинули син та чоловік рідної сестри. І я запитав його, чому він мовчазно продовжує служити, чи розуміє він, що, по суті, є співучасником вбивства власних родичів. На що отримав відповідь. «У нас в России так. Хочешь жить – плыви по течению. Идешь против течения – не живешь вообще». Професійне лайно Попов дуже давно та переконливо пливе по течії. На фото перед постом Георгій Попов посміхається сину з фотографій, поки той переконує орків продовжувати вбивати українців включно з власним батьком», – додав Цаплієнко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button