ПригодиСуспільствоТема дня

Скандал у Корабельному: мешканці звинувачують двох підлітків у хуліганстві

Самі хлопці кажуть, що це маленькі дівчата їх ображали

Цей материал також доступний

В суботу, 20 травня 2023 року, в Корабельному районі міста Миколаєва розпочалася скандальна історія навколо двох хлопців-підлітків, які, за повідомленням місцевих мешканців, ображали і дітей, і дорослих.

“Ці хлопці зайшли до нашого двору і почали чіплятися до дівчаток 8 – 9 років, чіплялись дуже непристойно, ображали і обзивали, розпускали руки, вимагали гроші!!! Більше того, коли дорослі стали робити їм зауваження, вони дуже борзо відповідали, сварились і навіть вдарили маму одної з дівчат ногою в живіт. Викликати поліцію не встигли, вони втекли. Зараз намагаємось знайти їх та їхніх батьків…”, – написала в соцмережі “Фейсбук” одна з мешканок, опублікувавши фото хлопців (ми, згідно законодавства, закрили обличчя неповнолітніх).

Редакція korabelov.info поспілкувалася з жінкою-автором скарги, яку за добу масово поширили в соцмережах різні люди, що визвало шквал негативних коментарів у бік хлопців.

А. розповіла, що знає ситуацію зі слів своєї хрещениці та інших дітей і дорослих, яких ображали вказані підлітки, та має наміри написати заяву в поліцію щодо цієї неприємної пригоди. При цьому зазначила, що батьки дівчаток розшукували цих хлопців не для самосуду, а щоб вийти на їхніх батьків, маючи надію, що ті проведуть виховну роботу зі своїми дітьми.

Але жінка, яка подзвонила А. із закритого номера та представилася мамою одного з хлопців, заявила, що, за їхніми словами, то дівчата їх ображали, а самі вони тепер бояться виходити на вулицю через піднятий в соцмережах скандал. В той же час зустрітися і поговорити з дівчатами та їхніми батьками, з’ясувати всі подробиці того, що сталося, жінка відмовилася.

Сама ж А. зазначає, що з нею за цю добу зв’язалося багато людей, які також якимось чином постраждали від невихованості вказаних підлітків.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button