Пригоди

Загарбники вивчають шляхи втечі з Криму, – ОК «Південь»

"Вони продовжують пакувати речі"

Цей материал також доступний

В тимчасово окупованому Криму російські військові та місцева влада вже обмірковують шляхи відступу з півострова, – розповіла в ефірі телемарафону начальниця пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

“Вони продовжують пакувати речі, усвідомлювати тривожність своєї ситуації та, в принципі, вивчають карту руху, карту доріг, можливі варіанти виходу, пересування за «поребрик». Оскільки із Криму теж потрібно зуміти вибратися”, – сказала вона.

Гуменюк зазначила, що основний шлях виїзду з окупованого півострова – це незаконно збудований міст через Керченську протоку. Однак, за словами речниці, «міст боїться шторму». Також окупанти використовують паромну переправу і сподіваються, що зможуть проїхати тимчасово окупованою материковою частиною України.

“Але щоразу їм все тривожніше, як вони люблять говорити, і намагаються шукати альтернативні способи. Їх не так багато, бо ті окопи, які вони накопали вздовж узбережжя, “зуби дракона”, таке враження, що націлені, щоб утримати їх на півострові, щоб не так швидко одразу тікали”, — зауважила Наталія Гуменюк.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button