Суспільство

Після реконструкції запрацював басейн у миколаївському спорткомплексі

Басейн буде працювати без вихідних з 8:00 до 20:00

Цей материал також доступний

У середу, 17 квітня, у Миколаєві після реконструкції відкрили басейн у спорткомплексі «Зоря», повідомляє кореспондент ПН. У ході реконструкції було виконано ремонт роздягалень, душових та туалетів, приміщень чаші басейну, самої чаші басейну, також закуплено нове технічне обладнання, а саме встановлено системи очистки води, фільтрації та тд.

«З 22 травня починаються заняття на постійній основі у наші чаші басейну. Загалом реконструкція цього басейну відбувалася по програмі президента «Велике будівництво”, вона розділилася на дві черги. Басейн, роздягальні, душові кабінки. У другу чергу – усе інше, тобто перетворення цього обєкту радянської епохи на сучасний басейн. На сьогоднішній день ми закінчили ремонт басейну та здали його в експлуатацію» , – зазначив міський голова Олександр Сєнкевич.

Басейн буде працювати без вихідних з 8:00 до 20:00. Відвідувачі можуть брати разове заняття або купувати абонемент на місяць, який розрахований на 8 або 12 занять. Вартість абонементів залежить від часу відвідування:

– З 8:00 до 9:00 – 120 грн/год.
– З 9:00 до 14:00 – 150 грн/год.
– З 14:00 до 20:00 – 200 грн/год.

Відвідувачі зможуть взяти собі інструктора, який навчить плавати. Також в басейні працюватиме медсестра, яка зможе надати першу медичну допомогу при необхідності.

Дітям до 15 роки буде заборонено самостійно знаходитись в басейні – необхідна присутність батьків. Одночасно плавати в басейні можуть 60 людей, проте міський голова Олександр Сєнкевич пропонує, щоб на одній доріжці було не більше трьох людей одночасно.

На випадок повітряної тривоги відвідувачів будуть виводити з басейну та відводити до укриття. Також біля амбулаторії, яка знаходиться через дорогу від спорткомплексу, є бомбосховище, де також можна укритись від обстрілів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. 200 гривен один час / одно посещение ????? Вы в своём уме ?????? Кто в него ходить будет , мажоры , которые все за пределами Николаева ?????? Один месяц в лучшем случае люди походят и за такие деньги этот бассейн будет абсолютно пустой и не рентабилен !!!!!!! Но главное команда заказчика , подрядчика , власть города в карман не плохие деньги положила , а дальше , пусть горожане , которые пойдут туда или ни разу не были и не пойдут будут содержать своими налогами такой объект

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button