ПригодиТема дня

Під Бахмутом загинув фотограф-натураліст з Миколаївщини Денис Кривий

Він намагався врятувати поранених побратимів

Цей материал також доступний

На фронті під Бахмутом загинув фотограф-натураліст Денис Кривий, намагаючись врятувати поранених побратимів, повідомляє первомайське видання ГардCity.

За інформацією ІМІ, Денис служив у Силах спеціальних операцій, виявив бажання служити навесні 2022 року, пішов добровольцем. Світлини Кривого публікувалися в National Geographic, він тримав блакитну стрічку FIAP.

Він займався пейзажним та репортажним фото, опанував анімалістику, аерофотографією. Зараз його кадри прикрашають путівники національного природного парку “Бузький гард”.

“Він мав міжнародну премію FIAP, це найпрестижніший європейський конкурс фотохудожників. Ми з ним вчилися разом в університеті з першого курсу, він фактично на моїх очах відбувся як фотохудожник, як пейзажник. Його фотографії публікували в National Geographic.

Його багато робіт опубліковані тут на місцевому локальному рівні на Миколаївщині: в путівниках, гайдах туристичних по “Бузькому Гарду”. Він тісно співпрацював з Національним парком “Бузький Гард”, це окремий етап життя”, – розповів ІМІ Володимир Галузінський.

Про загибель Дениса також повідомила його дружина Галина Волгіна:

“Сьогодні (15 травня 2023 року, – прим.) я дізналась про втрату найкращої і найважливішої для себе людини. Мого чоловіка. Мого друга. Мого Сонця. Найкращого батька двох маленьких дівчат. Дєні більше нема. Він загинув у Бахмуті. Намагаючись врятувати поранених побратимів. Герой і захисник. Він завжди робив все і навіть більше, а вважав що все одно недостатньо. Він добровільно обрав свій шлях і з честю пройшов його. Пам‘ятаймо його!”

 

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button