Пригоди

У екоінспекції оцінили у 329 мільйонів збитки, завдані обстрілом будівлі Миколаївської облради

Це сталося 29 березня минулого року

Цей материал також доступний

Фахівці Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу після проведення обстеження розрахували суму шкоди, завданої засміченням земельних ресурсів внаслідок ракетного удару по адміністративній будівлі Миколаївсько обласної ради в березні 2022 року.

“29 березня минулого року через влучання ракети було зруйновано центральну секцію будівлі. Як наслідок, на прилеглій території утворилася велика кількість будівельних відходів. Розрахунок проведено на підставі “Методики визначення розміру шкоди, завданої землі, ґрунтам внаслідок надзвичайних ситуацій та/або збройної агресії та бойових дій під час дії воєнного стану”, затвердженої наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 04.04.2022 р. № 167. Розрахована сума збитків становить 328,7 млн грн”, – йдеться у повідомленні пресслужби інспекції.

Нагадаємо: вранці 29 березня 2022 року внаслідок обстрілу та потрапляння до дев’ятиповерхової будівлі Миколаївської ОДА зруйнувалася центральна її секція з дев’ятого по перший поверх. Тоді в ДСНС повідомили про 12 загиблих та 33 поранених. Пізніше місцева влада повідомила, що кількість загиблих зросла до 28.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button