ЕкономікаТема дня

Кім нагородив нового гендиректора заводу "Океан" - депутата ОПЗЖ Фатьянова

Та пообіцяв допомогти з новими замовленнями для подальшої роботи

Цей материал також доступний

У четвер, 11 травня 2023 року, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, народні депутати Олександр Пасічний та Ігор Копитін й перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик провели зустріч з працівниками Суднобудівного заводу «Океан».

Під час зустрічі Віталій Кім подякував колективу підприємства за надану допомогу та вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави в умовах воєнного стану.

«Щиро дякую вам за стійкість та допомогу під час війни! Найменше, що можу зробити, це висловити вдячність та запевнити, що бачимо вашу роботу та потреби підприємства. Тому зі свого боку співпрацюємо з вашим керівництвом щодо створення нових замовлень для подальшої роботи. Розумію, як ви працювали з початку війни, та щиро вам дякую за стійкість й допомогу. Разом до Перемоги!», – сказав Віталій Кім.

Зі свого боку генеральний директор заводу «Океан» Андрій Фатьянов запевнив, що працівники підприємства з першого дня робили все можливе, щоб зупинити російську агресію та відстояти Миколаїв.

«З початку повномасштабного вторгнення було організовано виробництво найнеобхіднішого для оборони міста. Зокрема, протитанкових їжаків. Також виготовляли буржуйки для військових, підставки для кулеметів та фарбували в камуфляж автівки», – розповів Андрій Фатьянов.

Також він додав, що, починаючи з липня 2022 року, завод почав займатися відновленням пошкоджених мостів у населених пунктах Ірпінь, Затока, Сміла.

“Насправді, ніяких слів не вистачить, щоб повною мірою висловити подяку всім і кожному, хто, незважаючи на обстріли, виходив на виробництво та виконував свої обов’язки.

Окремо висловлюємо щиру подяку нашому директору з виробництва, на сьогодні вже Генеральному директору Суднобудівного заводу «Океан», Фатьянову Андрію Володимировичу, який у ці складні часи постійно гуртував трудовий колектив задля виконання виробничих завдань та активно допомагав місту, задовольняючи різні потреби: чи то протитанкові їжаки, буржуйки для обігріву наших хлопців з ЗСУ, колючі дроти; чи то гуманітарна допомога – Жовтневій ЦРБ (зараз цей медзаклад є міською лікарнею №5, – прим. ред.), працівникам і ветеранам заводу та простим містянам.

Сьогодні всі відзнаки, отримані трудовим колективом заводу “Океан”, – це одна Ваша велика відзнака, як керівника та людини! Дякуємо, що Ви разом з нами, що разом з Україною! Разом до Перемоги, з вірою у серці та міцною підтримкою Вашого колективу!”, – подякував Андрію Фатьянову і віддів кадрів підприємства.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button