Пригоди

Ковбасний цех зруйновано вщент, - Кім про нічний ворожий обстріл Миколаївщини

"На загал, якщо проаналізувати минулу ніч, то наша ПВО відпрацювала", - Віталій Кім

Цей материал також доступний

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім в ефірі телемарафону розповів про наслідки ворожих обстрілів, що відбулися вночі 7 травня 2023 року (п’ятьма ракетами атакували росіяни Миколаївщину вночі – є “прильоти”).

“…росіяни влучили в ковбасний цех і знищили його. На щастя, він був пустий, без людей, тобто в нас жертв немає. Знищили підприємство народного господарства – одне з тих, що в нас досі працювало… Це завод в сільській місцевості, в якому зруйнували ковбасний цех. Це одноповерхова будівля… Ну, відновимо все…

Одна ракета точно прилетіла в поле. Було влучання біля мосту, але він був зройнований ще на початку повномасштабного вторгнення минулого року, і ми не можемо підтвердити зараз, це нові, чи старі, ну, просто фізично. Але вони били в зруйнований міст, теж не зрозуміло, чому”, – каже Віталій Кім.

“На загал, якщо проаналізувати минулу ніч, то наша ПВО відпрацювала, у нас руйнувань немає, жертв немає. Окрім колбасного цеха, на жаль. Тобто ситуація стабільна”, – резюмумав очільник Миколаївської обласної військової адміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button