Пригоди

На Миколаївщині засуджені з камери виманювали гроші в довірливих громадян

За декілька місяців злочинці встигли ошукати близько десятка осіб

Цей материал також доступний

Миколаївські поліцейські викрили засуджених, які відбуваючи покарання у виправних установах, продовжували ошукувати громадян, про що повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Миколаївській області Сергій Шайхет.

“Телефонують нібито знайомі і розповідають, що потрапили у біду, потрібні гроші на лікування? Не спішіть перераховувати кошти, ймовірно, що ви спілкуєтесь із шахраями. Відбуваючи покарання 34-річний засуджений та двоє його “товаришів” вирішили підзаробити на життя, організувавши аферу. За декілька місяців злочинці встигли ошукати близько десятка осіб”, – написав він.

34-річний фігурант, який нині відбуває покарання за нанесення тілесних ушкоджень та розбійний напад в одній із виправних колоній Миколаївщини, організував аферистську діяльність. До шахрайської схеми він залучив ще двох засуджених 34-х та 37-ми років, – уточнили в пресслужбі обласної поліції.

За шахрайство, вчинене організованою групою (ч. 4. 190 КК України), слідчі поліції повідомили фігурантам про підозру. На злочинців чекає покарання у вигляді до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button