Пригоди

У Миколаєві чоловік вдарив перехожого ножем по шиї біля зупинки транспорту

Пораненому надали медичну допомогу та викликали швидку

Цей материал також доступний

У Миколаєві ввечері в понеділок, 1 травня, патрульні затримали чоловіка за напад з ножем на іншого громадянина, про що повідомили в Управлінні патрульної поліції у Миколаївській області.

“Сталася подія вчора, близько 17-ї години на кінцевий зупинці громадського транспорту в мікрорайоні Варварівка. В поліцію зателефонували громадяни, які повідомили, що чоловік вдарив іншого громадянина нажем. На місце події негайно вирушив екіпаж патрульної поліції. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили чоловіка з пораненням шиї та негайно надали йому домедичну допомогу, а також викликали швидку. Неподалік від місця події патрульні помітили громадянина з бурими плямами на руках, схожими на кров, та затримали його. Подібні плями були й на автомобілі, під колесом якого поліцейські розшукали предмет, схожий на ніж, також з бурими плямами”, – йдеться у повідомленні.

Поранений чоловік вказав на затриманого, як на особу, яка завдала йому тілесних пошкоджень. На місце події патрульні викликали слідчих для встановлення всіх обставин справи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button