Пригоди

Підрив нафтобази в Севастополі є елементом підготовки до масштабного наступу ЗСУ, - ОК "Південь"

Це сталося в ніч на 29 квітня

Цей материал також доступний

Підрив нафтобази у тимчасово окупованому Севастополі, який стався в ніч на 29 квітня, змусить окупантів розосередитися у пошуках безпечнішого місця, а нищення логістичних можливостей ворога є одним з елементів підготовки Сил оборони до активних дій. Про це зазначила речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

“Дуже великий ступінь тривожності (у Криму після пожежі – прим.) і дуже великі потоки, спрямовані по всіх маршрутах, куди можна виїжджати. Навіть серед військових, як вони собі вважали, у постійних пунктах базування, родини евакуюються”, – зазначила вона.

Також вона додала, що у Чорному морі станом на ранок перебуває одинадцять кораблів ворога, але ракетоносіїв немає через шторм. В Азовському морі перебуває одне вороже судно.

“Вони (кораблі окупантів, – прим.) маневрують у тому районі, який вважають для себе безпечним і розосередили сили і засоби. Але ракетоносії всі заведені у пункти базування, шторм дійсно потужний… Це говорить про певну паузу”, – зазначила Гуменюк.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button