Пригоди

"Божа кара за Умань", - у ГУР відреагували на "бавовну" в Криму

Площа пожежі склала близько 1000 квадратних метрів

Цей материал також доступний

В суботу, 29 квітня, в тимчасово окупованому Севастополі спалахнула пожежа на нафтобазі біля Козачої бухти. Росіяни заявляють про влучання безпілотника. Про це повідомили росЗМІ з посиланням на окупаційного «губернатора» Михайла Развожаєва.

Він зазначив, що площа пожежі склала близько 1000 квадратних метрів, ніхто з персоналу не постраждав.

Представник ГУР МО Андрій Юсов розповів РБК-Україна, що внаслідок вибуху у Севастополі 29 квітня було знищено більш як 10 резервуарів з нафтопродуктами. Їхня загальна ємність – близько 40 тисяч тонн.

“У місті Севастополь 29 квітня відбулася “бавовна”, яка є божою карою, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п’ятеро дітей. Ця кара буде довготривалою. Усім мешканцям тимчасово окупованого Криму бажано найближчим часом не знаходитися поряд з військовими об’єктами та об’єктами, що забезпечують армію агресора”, –розповів представник ГУР Юсов.

“Варто зазначити, що нам відомо про розкрадання посадовими особами окупаційної влади нафтопродуктів та про інші корупційні дії на цій нафтобазі та інших об’єктах окупантів. Це, безумовно, розширює можливості українських Сил безпеки та оборони”, – зазначив представник ГУР МО.

Також з’явився «офіційний коментар» від ЗСУ стосовно пожежі на нафтобазі у Севастополі. Звісно не обійшлося без інтриги.

“Чекайте на наступні пророцтва…”, — заінтригував речник об’єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button