Пригоди

У Миколаєві через паління загинув пенсіонер

Минулої доби в місті зафіксовано дві пожежі

Цей материал також доступний

У суботу, 29 квітня, у приватному будинку на вулиці 8-го Березня у Миколаєві виникла пожежа, у якій загинув пенсіонер, про що йдеться у зведенні Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

“З’ясувалось, що у житловому будинку по вул. 8-го Березня м. Миколаєва виникло займання площею 5 кв. м. Вогнеборці 2 державної пожежно-рятувальної частини о 14:29 пожежу ліквідували. На місці виявлено тіло загиблого господаря 1947 року народження. Спричинило займання – необережне поводження з вогнем, а саме паління”, – йдеться у зведенні ДСНС.

Ще одна пожежа виникла також в Миколаєві на вулиці Новобудівній у Корабельному районі.

“О 19:24 на лінію 101 зателефонували жителі багатоповерхівки та сповістили про задимлення у квартирі на 5 поверсі, де ймовірно може знаходитись людина. На місце прибули два чергових відділення та автодрабина 5 ДПРЧ. Провівши розвідку, вогнеборці виявили непритомного чоловіка 1958 року народження. Врятований переданий лікарям і каретою швидкої допомоги госпіталізували до лікарні з ознаками отруєння продуктами горіння. О 19:35 пожежу площею 4 кв. м ліквідували, її причина встановлюється”, – йдеться у зведенні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button