ПригодиТема дня

Конфлікт у Миколаєві: п'яний чоловік підірвав гранату - постраждали двоє людей

Нетверезий чолов'яга вирішив підірвати гранату після того, як громадяни, які просто ремонтували свою автівку, відмовилися дати йому дві гривні

Цей материал також доступний

Увечері 28 квітня 2023 року на вул. 8 Березня в Миколаєві стався інцидент, внаслідок якого осколкові поранення отримали дві особи, – повідомив керівник обласної поліції Сергій Шайхет:

“Миколаїв, тихий вечір п’ятниці після дводенного терору рашистів. Раптовий вибух біля одного з будинків по пр. Центральному примусив мешканців багатоповерхівок виходити з документами та з речами до безпечного місця (подумали, що «прильоти»). Виявилося, що це нетверезий чолов’яга набрався хоробрості та вирішив підірвати гранату після того, як громадяни, які просто ремонтували свою автівку, відмовилися дати йому дві гривні.

Як наслідок – сам зловмисник та жінка, яка проходила поряд, отримали тілесні ушкодження. Нині їм обом лікарі надають медичну допомогу”.

“Зловмисником неодмінно займатимуться поліцейські, щойно до нього допустять лікарі.

Нині слідчі вирішують питання щодо остаточної кваліфікації події. Злочинець неодмінно нестиме покарання відповідно до закону”, – зазначив головний поліцейський області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button