ПригодиСуспільствоТема дня

"Онука була вся в крові, сина контузило": під час нічної ракетної атаки на Миколаїв постраждала сім'я лікарки з Корабельного

Постраждалі потрохи приходять в себе, але їм потрібна допомога

Цей материал також доступний

В ніч на 27 квітня, під час ворожої ракетної атаки на Миколаїв, постраждала і сім’я Олени Власової (директорки ЦПМСП №7, що надає первинну медичну допомогу мешканцям Корабельного району): їхнє житло в центрі міста, разом з іншими будинками, опинилося під обстрілом російських військ.

Нагадаємо, ми писали:
У Миколаєві через ракетний обстріл пошкоджень зазнали більше ста об’єктів, у тому числі 82 приватних будинки та 31 багатоповерхівка

“Жах… Привіт від рашистів цієї ночі… Це вдома у мого сина”, – написала Олена Миколаївна 27 квітня в соціальній мережі, опублікувавши фото посічених та пробитих уламками речей.

Вночі забрали їх до себе: сина з контузією, а 9-річну онуку ще й всю в крові (в неї були посічені уламками лоб, брова). Добре, що ми з чоловіком – військові лікарі в минулому. Не розгубилися, швидко надали медичну допомогу. Дякуємо долі, що діти живі!..

Жодної цілої речі, одягу, взуття не залишилося… Всё посічене прямо через двері шкафів. Шо вже казати про техніку та меблі. Вже і плакати немає сили… Скрізь – металеві уламки і шрапнель. В кожній куртці, всюди позастрягали. Навіть у йогурті, який був у пробитому холодильнику…”, – розповіла лікарка.

книги прострелянные“Напевно, книги врятували життя”, – пише Олена Власова

“Всі, звісно, були в страшному стресі… Зараз син з онукою у нас вдома потрохи приходять в себе…”, – розповіла Олена Власова редакції korabelov.info.

Багато хто питає, як можна допомогти постраждалій родині, адже в них не залишилося майже жодної цілої речі. Тож, надаємо необхідні реквізити. Небайдужі до чужої біди люди можуть перерахувати кошти на картку ПриватБанку 4149499164926949 (Власов Володимир Геннадійович).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button