Суспільство

«Якщо кожен учасник війни отримає МАФ в Миколаєві, я звідси поїду», - Сєнкевич

За його словами, місто може перетворитися на "будкоград"

Цей материал також доступний

Під час сьогоднішньої сесії міської ради Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич виступив проти того, щоб кожен учасник війни у майбутньому мав можливість встановлювати в місті малі архітектурні форми.

Приводом для такого висловлювання стала пропозиція з боку очільниці фракції «Європейської солідарності» в міськраді Олени Кісельової. Депутат запропонувала надати протокольне доручення декільком управлінням мерії, щоб ті дали висновок щодо права встановити МАФ Самірі Мороз, яка зараз є військовослужбовцем, як і її чоловік.

«Це питання «класичне» по місту Миколаєву. Вона хоче робоче місце з моменту, коли ви ще балотувалися в мери в перший раз, але за цей час вона так і не може оформити процес розміщення малої архітектурної форми», – сказала Кісельова.

Хоч Сєнкевич і погодився надати протокольне доручення, проте явно не був у захваті від цієї ідеї.

«На мою думку, в місті Миколаєві дуже багато тимчасових споруд, які у простонародді називаються «будки». Тому кількість їхню потрібно скорочувати. Можливо, є ті, хто хоче продовжити, це теж потрібно розглядати. Стосовно видачі нових – моя думка, що це минуле сторіччя… Найголовніше, що я хочу сказати, що у нас зараз йде тотальна мобілізація в країні, і велика кількість людей після закінчення війни отримають статус учасника бойових дій. Якщо кожен з них буде мати можливість отримати будку або, вибачте, тимчасову споруду в місті Миколаєві, звичайно, на магістральній вулиці, то я особисто сяду і звідси поїду, тому що це буде справжній будкоград, те, з чим ми всі боролися останні сім років», – сказав він.

«За все своє життя, за час роботи міським головою не отримав жодної будки і пишаюся цим… Не маю родичів з будками, не маю близьких», – додав мер.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Хочу спитати, як це склалося, що у Львовi, наприклад немае нi однiеi будки i нi однiеi собаки

    1. Там очень мало переселенцев из РФ и маланцев. А те, которые там есть занимают положенное им место в обществе - недалеко от туалета.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button