Пригоди

Сєнкевич пообіцяв 10 тис. грн тому, хто вкаже на миколаївських вандалів

"Схоже, війна нічому не вчить деяких людей", - мер міста Миколаєва

Цей материал також доступний

У Миколаєві минулої ночі вандали скинули велику гранітну кулю, а також пошкодили гранітні сходи та частину огорожі у Манганаріївському сквері (“Серце міста”), про що 21 квітня 2023 року повідомив мер Олександр Сєнкевич.

“Схоже, війна нічому не вчить деяких людей. Довгий час у Миколаєві лишалось мало жителів (переважно пенсіонери), більшість евакуювались, хтось – в інші міста, хтось – за кордон. Тепер почали повертатися. І що ми бачимо? Я не знаю, хто саме робить такі речі. Якщо ті, хто був у Миколаєві весь цей час, – у мене питання: вам мало в місті руїн? Якщо ті, хто повернувся, – ви себе так і в Європі поводили?

Шановні, чистота і краса міста – це і ваша відповідальність! Це ж наше “Серце міста”. Там щодня гуляють батьки з дітьми, молодь грає в баскетбол, займається воркаутом. Ганьба тим, хто дозволяє собі таке витворяти!”, – зазначив він.

Також мер запропонував винагороду за інформацію про вандалів:

“Друзі, якщо бачите покидьків, які щось руйнують у місті, – терміново телефонуйте в поліцію! 10 тис. грн анонімно тому, хто надасть інформацію про того, хто це зробив“.

 

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button