Суспільство

"Миколаївоблтеплоенерго" отримало три модульні котельні від США

Вони можуть працювати на різних видах палива

Цей материал також доступний

Обласне комунальне підприємство “Миколаївоблтеплоенерго” отримало три блочно-модульні котельні (дві потужністю 350 кВт та одну – 500 кВт) від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), які можуть працювати на різних видах палива, повідомляє прес-служба підприємства. Котельні функціонуватимуть як резервне джерело теплопостачання для лікувальних закладів Миколаєва.

“Ми надзвичайно вдячні USAID і Проєкту енергетичної безпеки за допомогу Миколаєву та нашому підприємству у вирішенні нагальних питань у забезпеченні необхідним теплопостачальним обладнанням. За надзвичайних ситуацій модульні котельні дозволять не припиняти постачати тепло об’єктам критичної інфраструктури”, – зазначив директор ОКП Микола Логвінов.

Варто зазначити, що надані USAID котельні загальною вартістю майже 11, 2 млн грн можуть працювати на різних видах твердого палива – вугіллі, дровах, паливних брикетах, що дозволяє закривати локальні потреби у теплі і підтримувати необхідну комфортну для одужання пацієнтів температуру у приміщеннях об’єктів охорони здоров’я.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button