СуспільствоТема дня

Воїн з Корабельного району Миколаєва дякує небайдужим людям за допомогу

Він висловлює щиру подяку всім, хто долучився до оголошеного місяць тому збору коштів

Цей материал також доступний

Український захисник Віктор Ткаченко з Корабельного району Миколаїва, якому для якісного виконання бойових завдань не вистачало, зокрема, навушників з активним шумоподавленням, через що воїн звертався за допомогою до небайдужих людей, висловлює щиру подяку всім, хто долучився до оголошеного місяць тому збору коштів на додаткову військову амуніцію.

З необхідної суми в 11 тисяч гривень було зібрано близько 7 тисяч. Крім того, через якийсь час знайшлися люди, які надіслали Віктору не кошти, а саме необхідні навушники, тож, зібрані гроші Віктор вирішив вкласти у покупку не менш потрібного кевларового шолому під них (недорогий варіант коштує приблизно стільки ж, як і навушники, або трохи дорожче).

“Дякую всім, хто долучився до збору на навушники, але навушники мені добрі знайомі сім’ї прислали з Польщі. Другі, також від знайомого, не доїхали з Британії, недобросовісний грузоперевізник не довіз (я хотів їх дати побратиму). До зібраних коштів, а саме до 6922 грн, додав ще мені добрий знайомий на шолом, всім дякую за допомогу, Слава Україні!!!“, – написав до редакції korabelov.info Віктор Ткаченко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button