Пригоди

Поліція викрила двох миколаївців на розповсюдженні та зберіганні дитячого порно

Досудове розслідування триває

Цей материал також доступний

Міграційна поліція викрила мешканців Миколаєва 39 та 45 років на розповсюдженні та зберіганні забороненого контенту за участю дітей, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Оперативники Управління міграційної поліції обласного главку спільно зі слідчими відділення поліції №1 Миколаївського районного управління та співробітниками кримінального аналізу під процесуальним керівництвом прокуратури за силової підтримки бійців роти особливого призначення провели за місцем мешкання кожного з фігурантів санкціоновані обшуки. Під час слідчих дій поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, жорсткі диски та інші речові докази стосовно причетності чоловіків до поширення протиправного контенту.

Призначено проведення ряду експертиз, за результатами яких вирішуватиметься питання щодо повідомлення фігурантам про підозру у вчиненні злочинів за ч. 1 ст. 301 КК України «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів», за що передбачено покарання – до трьох років обмеження волі.

Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button