Суспільство

На ремонт доріг у Миколаєві в цьому році передбачили 320 мільйонів гривень

Роботи почнуть, коли будуть дозволяти погодні умови, - каже міський голова

Цей материал також доступний

Депутати Миколаївської міськради на сесійному засіданні 13 квітня 2023 року при перерозподілі майже одного мільярду гривень вільних залишків передбачили 320 мільйонів грн на поточний та капітальний ремонт доріг в місті. Про це в ефірі телеканалу “МАРТ” розповів міський голова Олександр Сєнкевич:

“На дороги з районами департаментом ЖКГ виділено близько 320 мільйонів гривень на всіх головних розпорядників… В першу чергу ямковий ремонт робиться, щоб закрити ті аварійні ділянки доріг, на яких після зимовки з’явились ці ями.

Друге, що важливо сказати – ми весь 2022 рік майже нічого не ремонтували по дорогах, тому зараз потрібно за два роки привести дороги до ладу. Третя проблема – погодні умови. Ми в дощ працювати та укладати асфальт не будемо. Тому, як тільки виходить сонечко і асфальт сухий – одразу працюємо. Як тільки будуть доступні погоди, то будуть ремонтуватися”.

Також мер нагадав, що в бюджеті передбачені кошти на ремонт проспекту Богоявленського (ми повідомляли: Проспект Богоявленський відремонтують частково за 130 мільйонів грн).

“В районі повороту на вулиці Торговій – там дороги немає взагалі, її потрібно відремонтувати, потрібно знімати. Там потрібно робити капітальний ремонт, тому що просто ямковим ремонтом не обійтися. Гроші на цей ремонт також є в цьому. Ремонт проспекту Богоявленського інших частин в Корабельному районі також закладено”, – сказав Олександр Сєнкевич.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button