СуспільствоТема дня

Проспект Богоявленський відремонтують частково за 130 мільйонів

Тендер на ремонт проспекту в Корабельному районі розбили на три лоти

Цей материал також доступний

Департамент ЖКГ Миколаївської міськради оголосив тендер на поточний ремонт дороги по проспекту Богоявленському в Корабельному районі за 130 726 902 грн. Як йдеться в оголошенні тендеру на сайті ProZorro, цю закупівлю розбили на три лоти:

  • Лот №1 – ділянка проспекту площею 46 400 м2 – від в’їзду в місто до вул. Новобудівної (від Балабанівки до ділянки біля залізничного переїзду);
  • Лот №2 – 8 207 м2 – від вул. Ольшанців до автомобільного мосту через р. Вітовка (в т.ч. поворот на вул. Торгову біля голови чаклуна);
  • Лот №3 – 18 066 м2 – від вулиці 295-ї Стрілецької Дивізії до шляхопроводу у мікрорайоні Широка Балка. (від повороту на Кульбакіно до Широкобальського мосту).

Кінцевий строк подання учасниками тендерних пропозицій — 22 квітня, початок аукціону заплановано на 24.04.2023 р. Строк виконання робіт – до 15 серпня 2023 року. “Розрахунки за надані послуги здійснюються на підставі документів про обсяги та вартість наданих послуг відповідно до підписаних Сторонами актів приймання виконаних будівельних робіт… Здійснення попередньої оплати не передбачається”, – сказано в проєктах Договорів про зазначену закупівлю.

Читайте також:
Мер обіцяє ремонт доріг у Корабельному районі

Зазначимо, що мешканці Корабельного району вже неодноразово скаржилися міській владі на стан доріг, пишучи про них: “Це жах, дорога схожа на пральну дошку; ями – неможливо проїхати…”

Нагадаємо, ми писали:
Аварійний ямковий ремонт доріг у Миколаєві: “пощастило” і Широкобальському мосту

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button