Пригоди

У Миколаєві Mitsubishi протаранив Daewoo Lanos: один загиблий, двоє постраждалих

Внаслідок ДТП загинув поліцейський

Цей материал також доступний

У п’ятницю, 31 березня, на перетині Херсонського шосе та вул. Скульптора Ізмалкова в Миколаєві зіткнулися Mitsubishi Galant та Daewoo Lanos, про що повідомляє видання «Новин-N» з місця події.

Автомобіль Mitsubishi їхав по Херсонському шосе, з боку вул. Кругової, в напрямку вул. Космонавтів. На перехресті автомобіль врізався в Daewoo, який рухався по вул. Ізмалкова, з боку проспекту Миру. Внаслідок ДТП загинув водій автомобіля Daewoo. Водій Mitsubishi та пасажирка Daewoo були травмовані, їх доправили до лікарні. Обидва автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень.

За словами очевидців, Mitsubishi рухався на дуже високій швидкості, і на перехресті з вул. Генерала Свиридова проїхав на червоне світло. Про високу швидкість автомобіля свідчить і довгий гальмівний слід, що становить близько 30 метрів.

Внаслідок ДТП загинув інспектор чергової частини батальйону поліції особливого призначення «Тавр» ГУНП в Миколаївській області майор поліції Володимир Волошин, – повідомили в поліції.

“Йому було лише 45 років. Майже 20 років Володимир присвятив захисту правопорядку та безпеці нашої держави, виконуючи службові завдання у численних відрядженнях у зоні бойових дій, а також і боронячи нашу землю від ворога впродовж останнього року. Поліцейський був світлою та гідною людиною, відповідальним та професійним працівником”, – пишуть його колеги.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button