Пригоди

63-річний миколаєвець зарізав товариша, з яким пиячив у нього в гостях

Це сталося у січні 2023 року, коли підозрюваний та жертва разом вживали алкоголь

Цей материал також доступний

31 березня 2023 року Миколаївська обласна прокуратура проінформувала, що 63-річному жителю Миколаєва повідомили про підозру в умисному вбивстві свого знайомого.

Подія сталась 6 січня 2023 року. Тоді до поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку по провулку Прогресивному (недалеко від концерт-холу “Юність”) лежить господар домоволодіння без ознак життя. Правоохоронці встановили, що до скоєння вказаного злочину може бути причетний знайомий потерпілого, який напередодні перебував у нього в гостях та разом вони вживали спиртні напої, – додали в поліції.

За даними слідства, між ними на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків виник конфлікт, під час якого чоловік завдав кухонним ножем товаришеві проникаюче поранення грудної клітини. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

“Лише у результаті проведеного комплексу слідчо-оперативних заходів та отриманих висновків експертиз, слідчі довели причетність чоловіка до вбивства товариша”, – зазначив заступник начальника ГУНП -начальник слідчого управління Едуард Соловйов.

30 березня за процесуального керівництва прокуратури слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство». Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 15-ти років.

Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу – тримання під вартою.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button