Суспільство

"Немає сенсу палити стільки газу", - "Миколаївоблтеплоенерго" про дострокове закінчення опалювального сезону

Директор КП прокоментував похолодання, через яке домівки в місті швидко охололи

Цей материал також доступний

Директор комунального підприємства “Миколаївоблтеплоенерго” Микола Логвінов не вважає, що опалення в будинках виключили зарано, хоча після стрімкого потепління у місто прийшло похолодання, а домівки швидко охололи.

Про це він розповів під час брифінгу на підприємстві, – повідомляє видання “Преступности.НЕТ”.

“Я не вважаю, що зарано. У нас тепло, це по-перше. По-друге, будинки в нас почали виключатись ще за тиждень-два як було прийнято рішення про закінчення опалювального сезону. Котельні працюють, газ горить, електрика йде, а тепла вже нема”, – заявив Логвінов.

На уточнення, що в Києві через похолодання вирішили продовжити опалювальний сезон, то чому б не зробити так в Миколаєві, Логвінов відзначив, що у Києва набагато більший бюджет, і місто в змозі виділити компенсацію підприємствам, а в Миколаєві такої можливості немає.

“У Києва великий бюджет, вони можуть дозволити собі виділити мільярди гривень на компенсацію по допомозі підприємству. Ми собі такого дозволити не можемо. У нас різниця в тарифах держави перед нами – 280 мільйонів. Тому кожен зайвий день, який ми пропрацюємо – це зайві затрати, особливо газ та електроенергія. Все повинно буде зважене. Якщо подивитись на погоду, то в нас стрімко потепліло, потім вчора та позавчора було холодно, сьогодні трохи тепліше, а з завтрашнього дня йде потепління, і немає сенсу палити стільки газу. Люди самостійно перекривають тепло і економлять. Економіка має бути зважена, а не так: хочу чи не хочу”, – резюмував він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button