Суспільство

Мер обіцяє ремонт доріг у Корабельному районі

І ямковий, і поточний

Цей материал також доступний

Міського голову Олександра Сєнкевича під час прямого ефіру в соцмережах один з миколаївців спитав, чи буде в Корабельному районі ямковий ремонт доріг (бо в інших районах його вже проводять кілька тижнів, – прим. ред.).

“Буде. І поточний ремонт. Там в деяких місцях вже не можна… Наприклад, на цьому, “Руслане і Людмила”, де голова, там вже не можна навіть ставити, ремонтувати ямковий ремонт”, – така була дослівна відповідь мера, який мав на увазі ділянку дороги біля повороту з пр. Богоявленського на вул. Торгову, поряд з яким (перед кафе) стоїть казкова голова героя твору Пушкіна “Руслан і Людмила” (колись давно перевезена сюди власниками закладу з дитячого містечка “Казка”, розташованого на проспекті Корабелів).

Нагадаємо, ми писали:
Аварійний ямковий ремонт доріг у Миколаєві: “пощастило” і Широкобальському мосту

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Питання: Коли буде відремонтована дорога 3 Слобідска від вул. Пограничної до Миколаївського морського порту??!!! Там вже формируеться природний овраг. Обіцянки були з 2005 року. Дорогу так і не відремонтували. Може в документах вона відремонтована, а гроши покрали але ничего зрозуміти не можна. В цьому крае розташовано богато промислових Компаний яки платять налоги. Де деньги Зин????????? Прошу відповисти. Це також цікаве питання миколаївців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button