СпортСуспільствоТема дня

Хлопчик з Корабельного району Миколаєва став чемпіоном України з хортингу

В розділі "Показовий виступ"

Цей материал також доступний

25 березня 2023 року на легкоатлетичному манежі в місті Бровари Київської області відбувся чемпіонат України з хортингу серед дітей та дорослих в розділі “Двобій” та “Показовий виступ”.

Чемпіоном України в розділі “Показовий виступ” став миколаївець з Корабельного району Назар Тульчевський (вікова група 8 – 9 років), який вимушений був покинути свою домівку через військові дії. Він представляв Дитячо-юнацький спортивний клуб “Хортинг-Бровари” під керівництвом тренера Володимира Шевчука.

Окрім Назара у чемпіонаті змагався його старший брат Артем Тульчевський (вікова група 12 – 13 років).

Брати Тульчевські не так давно почали займатись хортингом, лише з осені 2022 року, тому поки є і невеликі невдачі. В розділі “Двобій” трішки не пощастило зайняти хлопцям призові місця, тому тільки 4-те місце тут отримав Назар, а Артем у цьому ж розділі зайняв 6-те місце.

Вітаємо спортсменів та бажаємо ще більше перемог у майбутньому!

ДОВІДКА: Хортинг (від слова Хортиця) – національний вид спортивних єдиноборств, створений в Україні. Мало хто пам’ятає традиції наших предків, тим більше стиль їхнього бою. Хортинг – система підготовки бійців (як морально, так і фізично) подолання і знешкодження противника.

Читайте новини першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button