Тема дня

Жіноча помста: один помер в муках, ще 5 ледь не загинули від отруєння алкогольними "призами"

Один помер в муках, ще 5 ледь не загинули від отруєння талієм: поліція Київщини затримала жінку, яка відсилала коханим смертельні посилки

До медичного закладу Іванківського району доставлено 38-річного чоловіка з явними ознаками отруєння талієм.

«Він повідомив, що 14 лютого на День святого Валентина він отримав повідомлення в месенджер від невідомого номеру про те, що його номер телефону брав участь у розіграші і він виграв відповідний приз. Через декілька днів він справді отримав пляшку рому, яку став поступово вживати і три шоколадки. Через деякий час йому стало зле і він потрапив до лікарні», – розповідає очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Також подібні випадки отруєння зафіксували в лікарні Фастова. У 4 жінок був підтверджений в організмі теж цей вид металу.

«2 лютого у мене був День ангела і я вирішила запросити подруг відмітити. Ми розпили бутилку рому, яку я напередодні виграла у розіграші. Через декілька днів нам всі стало погано. Почало пекти в грудях і німіло тіло. Ми з подругою поїхали в Київ, і нас поклали в реанімацію. Волосся почало випадати жмутами», – каже потерпіла Інна.

Правоохоронці встановили, що відправлення кур’єрською доставкою ядовитих пляшок рому здійснювала жінка. У той час до поліції повідомили трагічну інформацію — чоловік від отруєння помер.

Оперативники поліції Київщини з’ясували повну інформацію про жінку, яка ймовірно труїла людей. 20 років тому вона мешкала в Іванківському районі та мала стосунки з померлим чоловіком, але сімейне життя не склалося.

«Вони прийшли до мене і повідомили, що Леся вагітна і треба гроші на аборт. Я казала женіться, але вона не захотіла, побоялась батьків», – зазначає мати померлого чоловіка.

Як встановило розслідування, чоловік однієї з 4 отруєних потерпілих теж мав колись стосунки з цією жінкою. У серпні минулого року вона вже намагалася отруїти його таким способом, але ймовірно концентрація дози талію була мала. А в січні цього року небезпечну посилку отримала вже його дружина.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні 35-річної зловмисниці було виявлено і вилучено ще дві пляшки алкоголю, телефони, стартові пакети, пляшки з невідомими рідинами, речі, у яких вона здійснила покупку «подарунків» та інші речі.

Поліцейські затримали жінку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного вбивства слідчі Вишгородського управління поліції Київщини, за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури, повідомили лиходійці про підозру [ч.1 ст.115 ККУ]. Фігурантці загрожує до 15 років позбавлення волі. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також вона перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Одна з отруєних жінок пише в соцмережі:

…Я можу сказати зараз, що неймовірно вдячна всім хто допоміг мені з подругою. Завдяки вам, ми з “немовлят” в прямому смислі цього слова, почали підніматися на ноги. Отруїлися ми талієм, який знаходився в ромовому напої, який я виграла в Фейсбуці. Так раділа що перший раз в житті я виграла. Але рано раділа, мало того що сама отруїлась то ще і підвела своїх 4 подруг…

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button