ПригодиТема дня

Наркоділець, затриманий в Корабельному районі, нині є підсудним за скоєння аналогічного злочину

Його щомісячний заробіток становив 50 - 70 тисяч гривень. ВІДЕО

Цей материал також доступний

34-річний Євген (сторож на одному з об’єктів у Корабельному районі міста Миколаєва) працював на інтернет-крамницю, з якої поштовим сервісом отримував канабіс, амфетамін та «Альфа PVP». Наркотичні засоби ділок фасував та постачав клієнтам у різні куточки країни.

Викрили та задокументували злочинну діяльність зловмисника слідчі Миколаївського райуправління поліції спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю в Миколаївській області ДБН НПУ за силової підтримки роти поліції особливого призначення та за участі кінолога зі службовим собакою і співпраці з відділом кримінального аналізу.

Нагадаємо, ми писали про цей випадок:
В Корабельному 22 березня затримали розповсюджувача наркотиків

У ході санкціонованого обшуку у помешканні 34-річного фігуранта поліцейські виявили та вилучили 18 замаскованих посилок із психотропними речовинами, які вже були готові для відправки клієнтам, а також близько 70 грамів психотропної речовини амфетамін, приблизно 200 грамів «Альфа PVP», майже 100 грамів канабіса, 15 стартових пакетів мобільного зв’язку, електронні ваги, пакувальні матеріали, зіп-пакети та мобільні телефони. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку складає близько 300 тисяч гривень, – повідомили сьогодні у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник працював на інтернет-крамницю та збував психотропну речовину у різні куточки країни. А його щомісячний заробіток становив 50 – 70 тисяч гривень. Також поліцейські встановили, що нині чоловік є підсудним за скоєння аналогічного злочину.

Усе вилучене слідчі направили на експертне дослідження, після проведення якого буде вирішуватись питання щодо остаточної кваліфікації дій фігуранта.

Чоловіка слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру попередньо за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах».

За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове розслідування. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює окружна прокуратура.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button