Суспільство

"Самі насадили, самі доглядаємо", - підприємець в Корабельному районі відповів на скаргу мешканки

"Це територія, на яку ЖЕК і не заходить, ми самі дбаємо за нею по договору", - каже підприємець. ВІДЕО

Цей материал також доступний

На адресу редакції korabelov.info звернулася мешканка Корабельного району міста Миколаєва зі скаргою на підприємця, який, за її словами, завдає шкоди зеленим насадженням. Авторка листа сподівається, що після його публікації райадміністрація зверне увагу на стан газону на перехресті вулиці Океанівської та проспекту Богоявленського. Але річ у тому, що це “примагазинна” територія, за якою саме підприємці, на яких поскаржилися, і доглядають: вони посадили тут дерева і дбають про них, косять траву і самі прибирають сміття, – розповів один з них.

“Там знаходиться на розі магазин фотодруку і т.п. Поруч із цим будинком пару років тому організували газон, посадили дерева та чагарники… Так представник цього фотоательє прибив до дерев два плакати і поставив на газон рекламу, топчуть його щодня без зазріння совісті. Люди, очніться!!! Для вас зробили газон, а ви його перетворили на промисловий майданчик. Я прошу представників адміністрації району навідатися у фотоательє та пояснити власнику цього приміщення, що таке газон, для чого він потрібен, що йому він не належить, і вимагати зняти з дерев плакати та прибрати все з газону”, – написала Юлія, надіславши фото зазначеної ділянки (судячи з них, плакати до дерев не прибиті, а вставлені в землю металевими ніжками і прив’язані до стволів у якості додаткових кріплень).

“По договору, який укладено власниками магазину з місцевою владою, підприємці самі повинні доглядати за прилеглою територією, що ми і робимо. Роман сам закупив і висадив тут дерева плакучої шовковиці, підрізає кущі. Ми самі тут все вичухали, привели до ладу. Самі косимо траву, підмітаємо, прибираємо недопалки, що люди накидують, підрізаємо аварійні гілки старих дерев. Жеківці сюди навіть не заходять – ані сміття, ані сухе листя – нічого не прибирають, це все – на наших плечах”, – каже підприємець Олександр, який, у свою чергу, надав відео, показавши прилеглу до магазину територію.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button