СуспільствоТема дня

У Миколаєві вшанували пам'ять війських, загиблих унаслідок ракетного удару по казармі

Цей удар росіяне зробили 18 березня 2022 року

Цей материал також доступний

У Миколаєві вшанували пам’ять військовослужбовців, які згинули 18 березня 2022 року внаслідок влучання ракети в одну із військових частин міста, – повідомляє «Суспільне».

На місце зруйнованої рік тому казарми, в одній із військових частин Миколаєва, приїхали рідні загиблих військовослужбовців. Люди принесли квіти, прапори України, лампадки.

Колона автівок із рідними тих, хто загинув 18-го березня 2022 року, приїхала з Одеси. Батьки, дружини, діти, друзі пройшли до місця, де розташовувалась казарма. Загалом зібралось 50 людей.

Вшанувати пам’ять загиблого сина, чоловіка, батька з Овідіополя приїхала сім’я морського піхотинця Дмитра. Тато чоловіка Сергій говорить, в загибель не вірили до останнього. З 17 березня син не виходив на зв’язок.

“21-го я поїхав шукати його в частині, нічого мені не сказали, а подзвонили сказали, що є в списках загиблих. Я 21-го поїхав шукати в Миколаїв. Їздив по частинах, по госпіталях, шукав по лікарнях, думав, може живий, ну може живий. Ми поїхали, коли я зайшов, мені лікар каже, я оформив документи вашого сина”, – розповів батько морського піхотинця.

На місці, де була розташована казарма, після перемоги планують будівництво меморіалу пам’яті загиблих тут морських піхотинців, розповів заступник командира військової частини.

вшанування пам'яті
вшанування пам’яті

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button