Суспільство

Учениця з Корабельного району вдало виступила на міжрегіональному турнірі з дебатів

Для дівчини це був перший досвід участі у дебатах

Цей материал також доступний

Учениця 9-б класу Миколаївської гімнізії №29 (колишньої школи №29, розташованої в Корабельному районі) Карина Житкевич вдало виступила на міжрегіональному турніру між дебатантами з Вінницької, Одеської, Херсонської та Миколаївської областей, про що повідомила директор гімназії Лариса Грицюк.

Темою турніру було питання “Чи варто реконструювати пошкоджені історичні будівлі?”

Тренером Карини був учитель історіі Євген Мороз. Для дівчини це був перший досвід участі у дебатах. Крім того, у командних дебатах брали участь учні 10-11 класів, тобто, серед учасників Карина була молодшою за віком.

“Дуже приємно відмітити, що Карина проявила старанність, відповідальність, велику мотивацію і жагу до нового, знань і сучасних методик дебатів, бажання розвивати критичне мислення. Це був перший досвід її участі у дебатах, але дуже вдалий! Усім нам є ще над чим працювати, але є надія на те, що проєкт буде жити і розвиватися в нашій гімназіі попри те, що ми не маємо вже учнів старшої школи!!

Хочеться сказати слова вдячності вчителю історіі Морозу Євгену Олександровичу, за його громадянську позицію, вміння розгледіти у дітей потенціал, вмотивувати іх до навчання, участі у проектній діяльності, до розвитку критичного мислення! Вітаємо Миколаівську гімназію 29 з вдалим виступом нашої учениці Жидкевич Карини на міжрегіональному дебатному турнірі. Рухаємося разом далі! Слава ЗСУ, Слава Героям, Слава Україні . Дякуємо за підтримку Німеччину , керівника проєкту Olga Pischel!”, – написала Лариса Грицюк.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button