Пригоди

Екс-чиновник мерії отримав підозру у розтраті понад 300 тисяч бюджетних коштів

Він керував Департаментом енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій у 2017-2019 роках

Цей материал також доступний

Екс-директору департаменту Миколаївської міської ради повідомили про підозру в заволодінні бюджетними коштами на суму понад 300 тисяч гривень, про що повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі.

“За даними слідства, у 2017 році посадовець, маючи умисел на заволодіння бюджетними коштами, та зловживаючи своїм службовим становищем, підписав акти виконаних робіт із розробки проектно-кошторисної документації з реконструкції дошкільного навчального закладу, достовірно знаючи, що роботи, визначені договором, не виконані в повному обсязі. На підставі завідомо підроблених офіційних документів він заволодів бюджетними коштами у сумі понад 300 тис грн”, – йдеться у повідомленні.

За даними ПН, про підозру оголосили екс-голові Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради В’ячеславу Булаху, який керував департаментом у 2017-2019 роках.

Варто зазначити, що з лютого до травня 2019 року в департаменті постійно велися обшуки. Вони були пов’язані з розслідуванням за фактами розтрати коштів, виділених на реконструкцію з термосанацією будівлі освітньої установи, капітальний ремонт опалення та покрівлі з утепленням фасаду будівлі спортивної школи. Також обшуки провели у кабінетах заступників міського голови Юрія Степанця та Олександра Омельчука.

11 травня 2019 року директору департаменту Андрію Слободяніку повідомили про підозру у розтраті 750 тисяч гривень бюджетних коштів.

Нагадаємо, миписали:
Розслідування завершено: екс-чиновника мерії і директора компанії за корупцію в 2017 році віддали під суд

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. "Я сміюсь на кутні зуби-радію як теля..." Та ,нарешті, розкажіть, що хоч когось посадили з ціеї компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button