Пригоди

Вдарив у живіт ТРО-шника: поліцейського на Миколаївщині судитимуть за перевищення повноважень

Це сталося в Южноукраїнську

Цей материал також доступний

На Миколаївщині поліцейському повідомлено про підозру у перевищенні повноважень, про що повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

“За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру посадовій особі відділення поліції №3 Вознесенського райуправління поліції ГУ Нацполіції України в Миколаївській області у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалися застосуванням насильства (ч.2 ст.365 КК України).

За даними слідства, капітан поліції, прибувши на місце виклику щодо порушення громадського порядку мешканцями багатоповерхового будинку у м. Южноукраїнську, за відсутності підстав для застосування фізичної сили наніс потерпілому (представнику місцевої територіальної оборони) удар в живіт, чим завдав останньому фізичного болю”, – йдеться у повідомленні.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Дії поліцейського, за нормами закону, караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Мене соцпрацівниця образила і нічого.Як працювала так і продовжуе прайювати.На скаргу не відрегували. Так ібудуть розпуска ти свої руки та язики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button