Суспільство

Квартири для військових, допомога водоканалу та військовим частинам: з бюджету Миколаєва виділили 501 млн

Рішення ухвалено під час сесії міськради 9 березня 2023. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Депутати Миколаївської міської ради під час сьогоднішньої сесії перерозподілили 501 мільйон гривень вільних залишків бюджету міста. За це рішення проголосували одноголосно – 35 народних обранців підтримали перерозподіл цих коштів.

“З них 200 мільйонів – на придбання квартир військовослужбовцям, 200 мільйонів – надання субвенцій військовим частинам, 75 мільйонів – внески в статутний капітал “Миколаївводоканалу” на його життя, близько 5 мільйонів – погашення кредиторської заборгованості, яка утворилася за станом на 1.1.2023 року, та 21,5 мільйона – субвенція обласному бюджету на співфінансування субвенції з державного бюджету на виготовлення проектно-кошторисної документації для відновлення мереж водопостачання у місті Миколаєві”, – зазначила директор Департаменту фінансів мыськради Віра Святелик.

Тобто понад 96 млн грн виділено для забезпечення стабільного водопостачання та відновлення водопровідних мереж, – зазначили в прес-службі міськради.

“Хочу зазначити, що міська влада тримає постійний зв’язок із нашими захисниками та надає всю необхідну допомогу: транспорт, будівельну техніку, засоби захисту, комп’ютерну техніку, меблі тощо. Місто забезпечує харчуванням підрозділи ТрО. Залучаємо до допомоги і наших міжнародних партнерів.

У 2022р. із бюджету міста на потреби ЗСУ ми виділили 121 млн грн. Ці кошти були спрямовані на потреби регулярних військових частин, миколаївського підрозділу ТРО, районних терцентрів комплектування та соціальної підтримки, а також на виконання заходів національного спротиву місцевого значення”,  – написав пізніше мер Олександр Сєнквич в сомережі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button