СуспільствоТема дня

Данія відбудує Миколаївщину? Підписано відповідний меморандум

Мова йде про двосторонню співпрацю, яка буде корисна для обох сторін

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва та посол Королівства Данія в Україні Оле Егберг Міккельсен підписали меморандум про відбудову Миколаївської області. Про це голова облради повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

“Перш за все, я запевнила данців, що ми хочемо не просто відбудови, а двосторонньої співпраці, яка буде корисна як для Миколаївщини, так і для Данії.

Для нас важливо відбудувати не лише житло, а й промисловість, оскільки це робочі місця, які заохочуватимуть людей повертатися до регіону. Тому я багато розповідала гостям про можливості місцевого бізнесу, про нашу промисловість, яка може зацікавити данських підприємців. Ми вже знайшли спільну зацікавленість у суднобудуванні, адже Миколаїв має потужні заводи, а Данія – сучасні технології виробництва.

Також поділилася ідеєю створення в Миколаєві данського кварталу або парку. Дуже хочу, щоб про нашу співпрацю знав кожен містянин та гість міста – і парк підходить для цього ідеально”, – “, – написала Ганна Замазєєва в соцмережі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button