Суспільство

Миколаївська область - на третьому місці в Україні за результатами набору до "Гвардії наступу"

Попереду - тільки Київщина та Тернопільщина

Цей материал також доступний

Миколаївська область наразі знаходиться на третьому місці по Україні за результатами набору до лав “Гвардії наступу”, про що в ефірі єдиного телемарафону повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

“Миколаївщина зараз в тій частині виконання завдання по комплектуванню “Гвардії наступу” знаходиться на третьому місці, після Київщини та Тернопільщини, незважаючи на те, що миколаївці дуже активно йшли добровольцями протягом року. Зараз там близько 67% виконання завдання. Але я мушу сказати, що заявок дуже багато, але досить суворий відбір. Не більше ніж третину людей приймають (через стан здоров’я та через інші показники). Бажаючих дуже багато, але відбір дуже суровий”, – сказав він.

Нагадаємо, ми писали: Настав час повертати своє: на Миколаївщині створюють “Гвардію наступу” – добровольчі штурмові бригади

Україна готується до штурму аж до Криму і Чорного моря, щоб вигнати окупантів зі своєї території. МВС формує штурмові бригади “Гвардії наступу”, до яких запрошують добровольців.

Дізнатися більше інформації та записатися онлайн можна на сайті: storm.mvs.gov.ua. Також, якщо у вас виникли запитання, можна зателефонувати за номером: 080 010 00 20 або звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області (наприклад, в Корабельному районі Миколаєва – за адресою: просп. Богоявленський, 314).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button