Пригоди

Один загинув, троє поранених: мешканці Миколаївщини постраждали від російських мін

Загиблий на Вітовщині вирішив власноруч знешкодити небезпечну знахідку

Цей материал також доступний

У Миколаївській області загинув чоловік, який вирішив власноруч знешкодити ворожу міну, про що повідомив начальник Головного управління Національної поліції України у Миколаївській області Сергій Шайхет.

Село Зелений Гай Вітовського району. Двоє чоловіків приїхали оглянути поле, аби почати його обробляти. Безпосередньо на самому полі вони знайшли ворожу міну.

Один із чоловіків вирішив її власноруч знешкодити – небезпечна знахідка здетонувала. Від отриманих тілесних ушкоджень 56-річний чоловік загинув на місці, а іншого – 37-річного місцевого мешканця з численними міновибуховими травмами та осколковими пораненнями нижніх кінцівок доставили в лікарню”, – написав він.

За словами Шайхета, цього ж дня у селищі Любомирівка двоє місцевих чоловік виїхали на вантажному автомобілі ЗІЛ розпочати весняні роботи. Як наслідок, автівка наїхала на міну. Один із чоловіків отримав міновибухові і забійні травми та доставлений до лікарні. Інший чоловік, на щастя, не постраждав.

Ще один жахливий випадок за сьогодні – в лісосмузі на околиці селища Любомирівка 41-річний чоловік збирав дрова та наступив на міну, залишену орками. Нині чоловік перебуває в лікарні у тяжкому стані.

“Звертаюсь до мешканців сіл та селищ, які були під окупацією, будьте максимально уважними під час весняних робіт у полі. Ні в якому разі не підходьте та не торкайтеся підозрілих предметів. Дочекайтеся поки фахівці оглянуть території, де може бути вкрай небезпечно. У разі виявлення небезпечних знахідок одразу звертайтесь до поліції”, – додав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button