Пригоди

На Миколаївщині оголошено розшук двох неповнолітніх дівчат

ОНОВЛЕНО: РОЗШУК ПРИПИНЕНО, ДІВЧАТ ЗНАЙДЕНО!

Цей материал також доступний

У Миколаївській області поліцейські встановлюють місцезнаходження неповнолітніх Олександри Козавчинської та Аліни Солтасюк.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Миколаївській області

15-річна Козавчинська Олександра Миколаївна та її 14-річна подруга Солтасюк Аліна Юріївна 1 березня, близько 15:30. пішли з дому одної з дівчат у селі Голосково Кривоозерської громади та досі не повернулись. Наразі зв’язок з ними відсутній та місце їхнього знаходження невідоме.

Прикмети Козавчинської Олександри: зріст близько 150 см, середньої статури, очі світлі, темне волосся до плеч. Була одягнена в куртку чорного кольору, чорні штани, худі кофту, білі кросівки. При собі мала рюкзак жовтого кольору.

Прикмети Солтасюк Аліни: зріст близько 160 см, худорлявої статури, очі темні, темне волосся до плеч с зеленим відтінком. Була одягнена в куртку чорного кольору, чорні штани та білі кросівки. Має шрам на лобі.

«Правоохоронці звертаються із проханням до громадян, які можуть допомогти встановити місцезнаходження розшукуваних або надати іншу корисну інформацію, повідомити до відділення поліції №3 Первомайського районного відділу за адресою: смт Криве Озеро, вул. Центральна, 72 або за телефонами 098-369-61-16, 068-314-29-49, 097-040-56-46, 098-063-68-80, 102», – звернулись у поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button