ПригодиТема дня

«Поганий запах мала ця контора»: ким виявився агент фсб, затриманий у Миколаєві

Зі своїм клубом він виступав на масових закладах та мав доступи до військових частин

Цей материал також доступний

Миколаївський активіст Ілля Зелінський, який нині служить у лавах Збройних сил України, прокоментував сьогоднішню новину про затримання в місті агента фсб.

“Служба безпеки України затримала агента фсб, яким виявився місцевий інструктор з тактичної підготовки – такі новини за сьогодні. Тепер я трохи базану про те, хтож цей інструктор. Власне придивитись на них (кому треба) казав ще до повномасштабної, поганий запах мала ця контора, що складала з себе пристарілу тусовку антимайданівця, колишнього (з його слів) спецпризначенця Юри Діденко, який постійно тренував дітей тактичній підготовці, організовував страйкбольні заходи, власне ця ху@ня що здавала і виявився син цього “інструктора”, – написав він.

За його словами, представники цього клубу виступали на масових закладах та мали доступи до військових частин.

“Остання назва цього клубу була “Вимпел” (до цього вони там були тактик центр скіф, якісь там вовки) співпрацювали з адміністраціями, виступали на масових закладах, мали доступи до військових частин і тп, тривалий час тренувались в 21 ПТУ, мали фінпідтримку на заходи то від “Нашого краю”, то від якогось крила “Батьківщини”. Самі “тактикульщики” ходили по формі нон-стопом, проте в армію йти не збирались, ще тоді казав, що майбутні підор@си, проте “дехто” вважав повномасштабку чимось міфічно-фантастичним, тому “ну какие диверсанты”?”, – додав Ілля Зелінський.

Нагадаємо, що Контррозвідка Служби безпеки України викрила ще одного російського агента у результаті спецоперації у Миколаївській області, ним виявився місцевий інструктор з тактичної підготовки однієї з громадських організацій.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button