Пригоди

"Вони готові щонайменше з п’ятниці", - Кім про можливість нової ракетної атаки з боку ворога

окупанти проводять супутникову розвідку нових об’єктів транспортної інфраструктури

Цей материал також доступний

В останні дні російські окупанти проводили супутникову розвідку нових об’єктів, які відносяться до транспортної інфраструктури, а також щонайменше з минулої п’ятниці готові до нанесення удару. Про це в ефірі телемарафону повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«Я розумію, що окупанти готові вже 3-4 дні, щонайменше з п’ятниці. На бойовому чергування стоять заряджені літаки ТУ, щонайменше дев’ять штук. Вони проводили дорозвідку супутниками нових цілей, які раніше вони не шукали – це більше по транспортній інфраструктурі. Також вони змінили тактику і намагаються безпілотниками відволікати увагу ППО, запускаючи по два-три «Шахеди», щоб прикривати свій ймовірний ракетний удар», – сказав він.

«Планувалися удари це точно, але наші Збройні сили та ГУР їм завадили: чи то партизани літак, який дорозвідкою займається (російській розвідувальний літак А-50У на білоруському аеродромі – прим.), підбили, чи ще щось. Але дійсно вони переносять свою атаку і це дуже добре», – додав він.

За його словами, станом на сьогоднішній ранок ворог поки не здійснює дій щодо можливого нанесення ракетного удару. зльотів літаків зараз немає, навіть учбових.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button