Пригоди

Двоє мешканців Одещини за $500 спалили майно мешканки Первомайська

Замовника злочину встановлюють

Цей материал також доступний

Двоє мешканців Одеськї області за “винагороду” у $500 спалили майно мешканки Первомайська, про що повідомив начальник Головного управління Національної поліції України у Миколаївській області Сергій Шайхет.

“Часом злочинці вважають, що, приїхавши до Миколаївщини, можуть вчинити злочин та залишитися непокараними. Ось так думали і двоє мешканців Одещини, які прибули до Первомайська, аби на замовлення спалити майно місцевої мешканки та отримати за це 500 баксів. Зловмисники все ж таки отримали винагороду, правда, не зовсім таку, як очікували – затримання у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 КК України “Закінчений замах на умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, за попередньою змовою групою осіб” та запобіжні заходи, поки що, у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення застави у розмірі близько 200 тисяч гривень”, – написав він.

За його словами, виконавцям та замовнику злочину загрожує серйозне покарання.

“Сподіваюсь, за свої діяння злочинці отримають сповна, а це до 10 років ув’язнення. У тому числі і замовник, над встановленням якого нині займаються правоохоронці”, – написав Шайхет.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button