Пригоди

«Щось намічається», - Кім закликав не ігнорувати повітряну тривогу найближчим часом

Бережіть себе!

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім закликав мешканців Миколаєва та області не ігнорувати найближчим часом сигналів повітряної тривоги. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі. «Не ігноруйте тривогу сьогодні. Щось намічається», – написав голова ОВА в понеділок, 27 квітня.

«Я розумію, що окупанти готові вже 3-4 дні, щонайменше з п’ятниці. На бойовому чергування стоять заряджені літаки ТУ, щонайменше дев’ять штук. Вони проводили дорозвідку супутниками нових цілей, які раніше вони не шукали – це більше по транспортній інфраструктурі. Також вони змінили тактику і намагаються безпілотниками відволікати увагу ППО, запускаючи по два-три «Шахеди», щоб прикривати свій ймовірний ракетний удар.

Планувалися удари – це точно, але наші Збройні сили та ГУР їм завадили: чи то партизани літак, який дорозвідкою займається (російській розвідувальний літак А-50У на білоруському аеродромі – прим.), підбили, чи ще щось. Але дійсно вони переносять свою атаку, і це дуже добре», – додав Кім пізніше.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button