ПригодиТема дня

Через конфлікт пасажирів у Миколаєві пошкоджено комунальний автобус

Повідомили в КП "Миколаївпастранс"

Цей материал також доступний

Ввечері 25 лютого на одному з маршрутів стався конфлікт між двома пасажирами, внаслідок якого постраждав громадський транспорт. Про це повідомили в КП “Миколаївпастранс”.

“В автобусі на одному з маршрутів стався прикрий випадок, після якого транспортний засіб не працюватиме певний час. Пасажир, після сварки з іншими пасажирами, вийшовши на зупинці, жбурнув цеглу в транспортний засіб. У результаті маємо розбите скло вхідних дверей та протилежне до дверей в автобусі”, – сказано в повідомленні.

Водій затримав порушника і викликав поліцію. На пасажира було складено протокол.

На щастя, під час інциденту ніхто не постраждав.

“Шановні пасажири! Це наш із вами транспорт. Ми всі хочемо, щоб він працював уміло, за графіком, був чистим і комфортним. Бережіть його!”, – звернулося до городян підприємство.

Прокоментував ситуацію у себе на сторінках у соцмережах міський голова Олександр Сєнкевич:

“Шкода, що такі випадки трапляються в нашому місті. В умовах, коли ми просимо наших міжнародних партнерів допомогти нам із громадським транспортом, миколаївці руйнують те, що в нас є.

Друзі ви знаєте, що десятки тролейбусів і автобусів були пошкоджені обстрілами, частину транспорту ми передали військовим. Тому сьогодні кожен автобус для нас – на вагу золота. Тим паче, що люди активно повертаються в місто, і нам потрібно збільшувати кількість громадського транспорту.

Дуже сподіваюся, що після всього, через що пройшло наше місто, миколаївці ставитимуться до громадської власності дбайливіше”, – написав Сєнкевич.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button