ПригодиСуспільство

"Звернулися до мера", - облтеплоенерго про необхідність нової схеми теплопостачання Миколаєва

ВІДЕО

Цей материал також доступний

Комунальне підприємства “Миколаївоблтеплоенерго” звернулося до міського голови з проханням створити робочу групу, яка розроблятиме нову схему теплопостачання міста. Про це заявив директор підприємства Микола Логвинов у програмі “Діалог”.

“Восени ми переключили приватно Херсонське шосе до нас, там побудована нова котельня. Є проєкт, я думаю, що навесні його буде реалізовано, про перепідключення частини абонентів на ТЕЦ. Але для того, щоб зрозуміти, як кого і куди перемикати, нам потрібна нормальна схема теплопостачання міста, її потрібно розробити з урахуванням генерації, теплотрас, з урахуванням можливого будівництва додаткових котелень або перемичок між нами і ТЕЦ, з урахуванням приватних котелень і приватної генерації.

Коли ми говоримо про теплопостачання міста, забуваємо про дуже серйозний момент: у нас є дахові котельні, які не перебувають у власності “облтеплоенерго”, це приватні котельні ОСББ, таких 35 штук. І ці котельні також могли постраждати від солоної води (хтось заливав очищену воду, а хтось солону – і теж проблематика. Тому в схемі теплопостачання міста ми маємо врахувати всі ці моменти. Ми звернулися з листом до міського голови, щоб утворилася група з розроблення нової схеми теплопостачання, і тоді можна буде говорити, кого, куди і навіщо перемикати”, – зазначив він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button